Fenomenul Valentina Minuni se intampla si in Romania (3)

Unii au numit-o Fenomenul Valentina, altii ii spun simplu Valentina. Controversata, polarizanta a parerilor despre paranormal, calificata cu epitete din cele mai diferite, cam asta s-a spus despre Valentina Garlea. 

O femeie simpla din Moldova, din Dobrovat mai exact, un sat din judetul Iasi, oarba in urma unui accident

suferit la varsta de 9 ani. O "taranca simpla" cum au numit-o unii ziaristi, care "vede" ceea ce noi, cei fara probleme nu vedem. Dupa unii a fost ofertata cu contracte de colaborare cu CIA si de catre importante personaje ale lumii. A mai fost numita tomograful viu sau a fost comparata cu celebra clarvazatoare bulgara Vanga. Totul a inceput din copilarie, cand Valentina putea prevesti viitorul apropiat, a continuat apoi cu puterea de a vedea bolile oamenilor. S-a spus ca-i harazita cu har divin sau ca-i impostoare.

Dar cate nu se spun despre un roman in Romania. 

Poate mai important decat a ne intreba daca este sau nu real Fenomenul Valentina, ar fi sa urmarim cateva din conceptiile Valentinei Garlea, sa incercam singuri, cu simturile noastre a decela adevarul si eroarea din glasul sau.

 Comentarii   

 
-1 #9 sunLotus 23-03-2014 00:47
Eu as incerca pe fiecare. Imi face bine, continui, nu imi face, plec in alta parte.

Daca ne luam dupa subiectivitatea fiecaruia...

Daca un om a mers la un curs de spir./terapii alt./complement are,... si apoi pleaca

acasa, iar pe drum cineva il deoache pe strada(el nu vede), sau o ruda care vrea sa

se razbune pe el ii face vraji, dar el nu poate concepe ca rudele sale l-ar trada,

pe cine acuza? Poate cursul.
Citat
 
 
+1 #8 sunLotus 23-03-2014 00:45
Citez pe UJVAROSI MARILENA:


Oricine intra pe net poate vedea comentarii PRO si CONTRA la toate genurile de terapii alternative/com plementare, invataturi spirituale.

Cum se poate intampla asa ceva? Un exemplu: un cunoscut de-al meu a facut niste cursuri spirituale(nu conteaza ca e reiki,gnoza,... ) si nu prea era pe aceeasi lungime de unda cu ei...tot avea alte subiecte de comentat(tot spirituale dar luate din alte parti) decat subiectul din prezentari. Vazand ca nu i se da si lui atentie, ca ceilalti colegi nu considera important CATE STIE EL,ci erau mai mult interesati sa inteleaga cursul de la profesor, orgoliul sau a avut de suferit. Bineinteles ca a plecat de la acele cursuri si a improscat cu noroi la amicii sai,cunoscuti,f amilie, chestii de gen "ce prostie era cursul acela", "nu e bun de nimic", "eu stiu mai multe decat ei ca am citit atata pe net",... Si pe net ce gasim? Pt o chestiune 100 pagini zic DA, 100 zic NU.
Citat
 
 
0 #7 UJVAROSI MARILENA 21-03-2014 10:37
Sunt un om obisnuit,Marile na,48 ani,am facut si eu tot felul de cursuri spirituale care ma atrag ca un magnet,reiki,in foenergetica,et c,de curand am descoperit GNOZA care imi bucura sufletul,dar maestrul de radiestezie,Mih ai, mi-a spus ca nu imi e benefica ,nu e bine sa o fac,are in spate programe de NLP-uri care aduc energii negative mie,familiei mele si celor din jurul meu...cum am format un mic grup de spiritualitate in Pitesti chiar nu as vrea sa le fac rau prin asta,coincident a a facut sa fie tot felul de probleme in fam,la grup...ce parere aveti?sufletul imi spune sa fac acest curs,cei din jur ma opresc ca ar fi multe energii negative venite pe astfel de cursuri de la altii negativi si malefici...ce simtiti in cazul meu?daca fac acest curs pot face fata energiilor care-l ataca?multumesc ,pace in suflet .
Citat
 
 
-3 #6 ingrid elena gheorgh 11-09-2013 08:49
DORESC SA STIU DACA EU O SA MA MAI RECASATORESC SI O SA MAI FAC UN COPIL, ASTEA SUNT DORINTELE MELE CARE NU AM REUSIT PANA ACUM,SI CAND VOR FI ACESTEA?EXISTA UN MOTIV ANUME DE CE NU AM RESUSIT PANA AZI? SE POATE AVEA UN RASPUNS ?MULTUMESC FOARTE MULT.
Citat
 
 
+4 #5 DianaG 01-09-2013 18:41
Si Arsenie Boca a spus sa nu se conceapa copii in sarbatori, la betie.
Si eu am citit in cartea unui maestru(si Ovidiu Argesanu de asemena) ca cei care fac trsnaplanturi se leaga pe veci de cel caruia i-au donat si daca omul acela alege sa devina demon dupa moarte, nu cred ca ne-ar conveni.
Daca faci in viata asta un avort, in urmatoarea iti vei dori copii si nu vei putea face.
Citat
 
 
+6 #4 DianaG 01-09-2013 18:26
Cand dormim mergem in dimensiunea a 4a; tot acolo si cei decedati, de aceea ne mai intalnim cu ei in vis.
Citat
 
 
+2 #3 DianaG 01-09-2013 18:25
Cand dormim mergem in dimensiunea a 4a; tot acolo si cei decedati, de aceea ne mai ntalnim cu ei.
Citat
 
 
+4 #2 letitia broniszevsch 28-05-2013 21:59
ce se intampla cu mine oare? as dori sa stiu!
Citat
 
 
+4 #1 simona 21-03-2013 19:24
este o emisiune ce ar fi interesant de vizionat si in nordul tarii .
Citat
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează